Terug

René Glas

Interim Privacy Counsel / Privacy Officer / Data Protection Officer

Over

René is een zeer ervaren privacy counsel en Functionaris voor Gegevensbescherming. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied van compliance, privacy en gegevensbescherming. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij een rijk pallet aan opdrachtgevers. Van MKB tot grote internationale organisaties en de overheid. Hij heeft privacy strategieën ontwikkeld, compliance implementatie programma’s opgezet en uitgevoerd. Altijd met het doel om zijn opdrachtgevers te laten voldoen aan de vereisten uit de AVG.

Ervaring:

René heeft ervaring in verschillende rollen zoals o.a. privacy jurist, privacy officer of Functionaris voor Gegevensbescherming. Hij heeft verschillende trainingen ontwikkeld en gegeven, zowel ten aanzien van privacy beginselen als op de praktijk toegesneden thema’s. René heeft een auditsystematiek ten aanzien van privacy ontwikkeld en diverse malen gebruikt in due diligence programma’s. René doorziet de privacy behoeften van een onderneming snel en heeft een sterk gevoel voor interne verhoudingen. René is een teamspeler, pragmatisch en een resultaat- en kwaliteit gedreven privacy adviseur. Hij is in het bezit van het CIPP/E certificaat en het certificaat ‘BC 5701:2023 implementatie professional’.

Opleiding:

Rechtsgeleerdheid – Vrije Universiteit Amsterdam

Plan een gratis adviesgesprek

Onze experts staan voor je klaar om je vragen over dienst en hun toepassing in jouw organisatie te beantwoorden. Boek nu eenvoudig een kort adviesgesprek met één van onze specialisten

  • Geheel vrijblijvend
  • In 15 of 30 minuten al je vragen beantwoord
  • Laagdrempelig kennismaken met the Privacy CoOperation

Gratis checklist privacybescherming

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.