Frequently Asked Questions

Bekijk hieronder onze meest gestelde vragen.

Liever persoonlijk contact?
Praat met onze experts

nog onduidelijkheden?

Veelgestelde vragen

Ik wil privacy by (re)design toepassen ten aanzien van een aantal processen binnen mijn organisatie. Kan ik daarbij worden geholpen? 

Ik heb op korte termijn behoefte aan een antwoord op een specifieke vraag op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Hoe kan in deze behoefte worden voorzien? 

Ik heb op korte termijn een privacy- of informatiebeveiligingsspecialist nodig, om mijn team aan te vullen of te versterken. Hoe kan in deze behoefte worden voorzien? 

Wat is het deskundigheidsniveau van een FG die bij mijn organisatie, al dan niet tijdelijk, wordt ingezet?

Kan een FG ook voor een korte periode worden aangesteld, bij voorbeeld omdat de huidige FG ziek is of aangekondigd heeft de organisatie te verlaten?

Is mijn organisatie verplicht een FG aan te stellen?

Ik ben er niet zeker van of privacy goed is belegd binnen mijn organisatie. Hoe kan mijn organisatie voor het BC 5701 certificaat in aanmerking komen?

Betekent het verkrijgen van het BC 5701 certificaat dat mijn organisatie als geheel als privacy compliant kan worden beschouwd?

Hoeveel tijd neemt het hele proces (van het vaststellen van het volwassenheidsniveau tot en met certificering door Brand Compliance) in beslag?

Wat is het niveau van de privacy- en informatiebeveiligingsspecialisten die bij mijn organisatie aan de slag gaan?

Contact

De specialist onder BC 5701

Wilt u een gratis adviesgesprek inplannen of heeft u een korte vraag? Wij helpen u graag. Vul uw gegevens in en we komen binnen twee werkdagen bij u terug.

Onze privacy consultants
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf u hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief wordt iedere maand met zorg samengesteld uit berichten van toezichthouders, ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Door u aan te melden blijft u goed op de hoogte van alle trends.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis checklist privacybescherming

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.