Data Ethiek

Ethische principes als leidraad: waarborgen van privacy en maatschappelijk welzijn in de digitale wereld.

Wat is de nieuwe BC 5701 norm?

Onze specialisten:

Data Ethiek

Onze toonaangevende expertise op het gebied van privacywetgeving wordt versterkt door onze beheersing van aanpalende vakgebieden zoals data-ethiek. Door deze complementaire disciplines te integreren en samen te werken met Questhics, een vooraanstaand adviesbureau op het gebied van data-ethiek, zorgen we voor een synergetische aanpak. Deze verbonden expertises van privacy en data-ethiek versterken elkaar en vullen elkaar aan, waardoor we nauw samenwerken om organisaties een volledig en solide advies te bieden. Zo kunnen we uw organisatie voorzien van een allesomvattende begeleiding die voldoet aan de hoogste normen en uw strategieën in lijn brengt met de meest actuele richtlijnen.

  • Expertise in privacy en data-ethiek
  • Synergetische samenwerking voor solide advies
  • Praktisch begrip van data-wetgeving en ethiek

Hoe ziet het proces eruit als ik kies voor een Data Ethiek specialist vanuit The Privacy Cooperation?

1

Gratis adviesgesprek

Klik op ‘vraag adviesgesprek aan’ voor een afspraak binnen twee werkdagen met een consultant. Onze Data Ethiek consultant Fadoua Sahraou kan binnen 30 minuten een antwoord op uw eerste vragen geven.

2

We gaan samen aan de slag

De consultant zal indien nodig meer informatie verzamelen om een beter beeld te krijgen. Na een bezoek aan uw locatie zal zij een voorstel formuleren voor de verdere aanpak.

3

Alle puntjes op de i

Als we het samen eens zijn over wat er moet gebeuren ontvangt u van ons een offerte voor de te verrichten werkzaamheden.

Data Ethiek

Wat kan Data Ethiek voor waarde toevoegen aan uw organisatie?

Vertrouwen

Data-ethiek bouwt vertrouwen op bij klanten, wat essentieel is voor merkloyaliteit en reputatie.

Veiligheid

Door ethische omgang met data worden risico’s op datalekken en juridische problemen geminimaliseerd.

Innovatie

Data-ethiek stimuleert creatieve en verantwoorde manieren van datagebruik, wat kan leiden tot nieuwe bedrijfsoplossingen.

Duurzaamheid

Ethisch datagebruik bevordert duurzame bedrijfspraktijken, aantrekkelijk voor zowel klanten als werknemers.

Wat is onze focus?

Het begrijpen en naleven van nieuwe datawetten binnen een voortdurend veranderend regelgevend landschap vormt een uitdaging. Wij ontrafelen deze complexiteit en bieden concrete en vereenvoudigde richtlijnen voor verantwoord gegevensgebruik.

Ethiek kan soms als abstract of ongrijpbaar worden gezien. Wij maken ethiek tastbaar en concreet door praktische strategieën te bieden die een stevig ethisch kader verschaffen.

Contact

De specialist onder Data Ethiek

Wilt u een gratis adviesgesprek inplannen of heeft u een korte vraag? Wij helpen u graag. Vul uw gegevens in en we komen binnen twee werkdagen bij u terug.

Onze privacy consultants
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

nog onduidelijkheden?

Veelgestelde vragen

Ik ben er niet zeker van of privacy goed is belegd binnen mijn organisatie. Hoe kan mijn organisatie voor het BC 5701 certificaat in aanmerking komen?

Betekent het verkrijgen van het BC 5701 certificaat dat mijn organisatie als geheel als privacy compliant kan worden beschouwd?

Hoeveel tijd neemt het hele proces (van het vaststellen van het volwassenheidsniveau tot en met certificering door Brand Compliance) in beslag?

Wat is het niveau van de privacy- en informatiebeveiligingsspecialisten die bij mijn organisatie aan de slag gaan?

Schrijf u hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief wordt iedere maand met zorg samengesteld uit berichten van toezichthouders, ontwikkelingen in de rechtspraak en wetgeving. Door u aan te melden blijft u goed op de hoogte van alle trends.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis checklist privacybescherming

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.